Devil’s Delight

Historien bak

Så fort de første tematiske spilleautomatene begynte å dukke opp på markedet, ble det straks rom for uendelig mye kreativitet i bransjen. Nå ville alle finne på de kuleste temaene som man kunne gjøre om til pengespill. Sport, TV, film, musikk, eventyr, krim, sci-fi, friluftsliv – alt fungerte, alt passet, alt kunne se fantastisk ut om man gjorde ting rett. Innovative designere opplevde den beste tiden i sitt liv, og denne trenden fortsetter per dags dato. Devil’s Delight er et ypperlig eksempel på hvor kreativ man kan være. Etter hvert ble det nemlig noe vanskelig å finne nye temaer til sine spill, derfor måtte mange spillutviklere tenke helt ut av boksen. Devil’s Delight fra svenske NetEnt har tatt kreativiteten til et helt nytt nivå – her er det nemlig døden og djevelen som er temaet! Vanligvis er slike temaer ganske tabu i samfunnet vårt, men ved å blande inn litt humor og kule tegninger fikk man faktisk et vakkert, animert spill som tusenvis av spillere flokket seg rundt rett etter lanseringen. Automatspill.org gir deg en grundig Devil’s Delight omtale, slik at du kan bli kjent med denne djevelske automaten før du prøver den ut. 

Utseendet

Siden dette er en ny, tematisk spilleautomat fra NetEnt, kan du se frem til en et vakkert utseende med grundige detaljer samt en rekke små og store animasjoner som prikken over i-en. Her vil du straks legge merke til den høye brukervennligheten som NetEnt har blitt kjent for, i tillegg til deres grundige arbeid fra topp til tå av alle deres maskiner. Devil’s Delight spilleautomat har fem hjul og 20 gevinstlinjer – et akkurat passe antall som gjør det enkelt å følge med på hvert spinn. Alle symbolene er animerte, og siden grafikken er tegnet for hånd (og ikke skapt i 3D som vanlig) får man en tegneserieatmosfære å se frem til. Devil’s Delight fokuserer på flammer, på rødfarge og mørke detaljer med morsomme symboler. Slik lærer man seg å le av døden – hvem kunne vel klart å skape en slik maskin, om ikke NetEnt? 

Symbolene

Symbolene i Devil’s Delight er en nydelig blanding av dystre tegn og morsomme bilder. Her finner du blant annet en rekke gravsteiner med kortsymboler (de lavest betalende symbolene), samt ulike bilder fra djevelens verden. Det er her NetEnt virkelig har kost seg, kan man se. Skjelett-hender som kaster terninger, flygende djevelhjerter, det symboliske tallet 666 og fire ulike djevler er blant de vanlige symbolene på Devil’s Delight. Se opp for den vakre djeveljenta, hun kan spytte ut veldig gode gevinster selv uten spesialfunksjoner og lignende. På toppen av alt dette finner du mannen med ljåen, et pentagram (djevelstjerne) og selveste Satan, undergrunnens sjef. Alle disse symbolene er animerte, og er gøyale å følge med på. 

Funksjonene

NetEnt er blant verdens beste spillutviklere – denne posisjonen har de oppnådd mye takket være sine ekstremt kule funksjoner og bonusspill. Devil’s Delight spilleautomat har selvfølgelig både gratisspinn, wildsymboler og scattere som utløser bonusspill. Her har du såpass mange funksjoner at du kan bli nødt til å spille i timevis før du låser opp dem alle! Først og fremst har du wildsymbolet – djevelen i egen person, som utvider seg og tar over hele hjul for å hjelpe deg med gevinstene. Deretter har du scatteren – et pentagram som utløser en runde gratisspinn. Devil’s Delight har faktisk to typer gratisspinn, forresten. Bonussymbolet – mannen med ljåen – vil nemlig utløse et morsomt bonusspill der du får gjette hvilke mennesker som har syndet på hvilke måter, og slik samle inn deres sjeler. Ja, djevelen samler jo på sjelene våre. Samler du inn nok sjeler, aktiverer du spesielle «Sin Spins», en type gratisspinn med helt andre symboler (små djevelhoder) og ekstra storegevinster! 

Innsatsene

Devil’s Delight har meget brede innsatsmuligheter, akkurat som på de fleste andre spilleautomater fra NetEnt. Her kan du i bunn og grunn satse akkurat den summen du ønsker, den summen som passer deg best. Velg myntverdi, velg nivå, velg antallet gevinstlinjer og sett i gang. Du kan satse alt fra to kroner til to hundre kroner per spinn med alle gevinstlinjene aktivert. 

Gevinstene

Utbetalingene er skyhøye i Devil’s Delight, med en utbetalingsrate på cirka 94%. Selv om de fleste gevinstene kun er middelmådige, dekker de innsatsen din og gir deg muligheten til å spille videre i timevis. Har du hellet med deg, vil du utløse gratisspinn eller Sin Spins flere ganger – det er disse funksjonene som virkelig spytter ut store summer!

Jackpoten

Devil’s Delight har ingen progressiv jackpot, men NetEnt mener at man kan vinne opptil 200 000 mynter fra ett eneste spinn! Djevelinnen gir ut 4000 ganger innsatsen din, mens gratisspinn alltid kommer med en multiplier (opptil 5x). Dessuten har du flere andre lukrative funksjoner til rådighet. 200 000 mynter kan bli til to millioner kroner hvis du satser maksimalt. Tør du utfordre djevelen? 

Spillutvikleren

NetEnt – det sier vel alt for erfarne spillere. NetEnt er mesteren av tematiske spill. Alle deres automater er på favorittlistene til utallige spillere, men det er spesielt Starburst, Gonzo’s Quest, Jimi Hendrix og Jack and the Beanstalk som tiltrekker seg oppmerksomhet. Nå er også Devil’s Delight, en spilleautomat om underverdenen tilgjengelig. Prøv den i dag!