Divine Fortune

Historien bak

NetEnt har skapt mange fantastiske, vakre spilleautomater gjennom tidene. Det er noe unikt med hele atmosfæren som de skaper, stemningen de klarer å få frem, de grundige detaljene og nydelige animasjonene som gjør hver enkelt spilleautomat til en opplevelse i seg selv. Hver gang NetEnt lanserer et nytt spill, strømmer utallige spillere til fra alle verdens kanter. Alle vil prøve ut de nye lanseringene, alle vil oppleve de kule animasjonene og det utvalgte temaet. Derfor er det bare å lese Automatspill.org sin Divine Fortune omtale – den splitter nye maskinen fra NetEnt som tar gresk mytologi til et helt nytt nivå! Divine Fortune dukket opp nå i 2017 og har skapt overskrifter på grunn av de kule funksjonene og uimotståelig vakre detaljene. På toppen av det hele kommer tre saftige progressive jackpoter som vokser døgnet rundt. Prøv ut Divine Fortune i dag og se om du kan bli den  første store vinneren!

Utseendet

Det er nettopp utseendet NetEnt spesialiserer seg på. Her sitter en rekke kreative, unge designere og skaper fantastiske spilleautomater som millioner av spillere nyter hver eneste dag. Divine Fortune handler som sagt om gresk mytologi, derfor vil du straks kjenne en mystisk atmosfære, en stemning som drar spilleren inn i historien bak de greske gudene og deres fabeldyr. Se frem til å møte selveste Minotauros, som er halvt mann halvt okse. Se opp for den flygende hesten Pegasus, og prøv å ikke stirre på Medusa- kvinnen med slangehår som gjør menn til stein kun ved hjelp av blikket sitt. Alle symbolene er animerte, og bakgrunnen påvirkes av det som skjer i spillet. Lydeffektene, 3D-grafikken, de små detaljene og vakre fargene – alt er på sin plass, alt er i harmoni og gjør helheten til en uslåelig kombinasjon som alle spillere vil sette pris på. 

Symbolene

Som sagt består de viktigste symbolene i spillet av detaljer fra gresk mytologi. Symboler som Minotauros og Zeus’ egne falk har aldri blitt brukt i spilleautomater tidligere, altså ser man at NetEnt virkelig vet hva de driver med – de har gransket temaet og forstår seg på gresk mytologi. Samtidig har de dessverre inkludert rimelig kjedelige kortsymboler fra J til A, selv om disse er stilisert til å passe det generelle greske temaet. Symbolene er alle tegnet med 3D-grafikk, derfor får Divine Fortune en spilleaktig følelse. 

Funksjonene

Selv om utseendet og temaet er veldig viktig, er det funksjonene som virkelig skiller NetEnt fra konkurrentene på markedet. Divine Fortune er faktisk stappfull med kule funksjoner som dukker opp med nesten hvert eneste spinn. Først har du Pegasus, som er wildsymbol og erstatter alle andre symboler på skjermen – dessuten vil Pegasus spre seg og vise sin prakt over hele hjul om gangen. Deretter har du Zeus’ hånd som holder i et lyn. Dette aktiverer gratisspinn i bunter om gangen, der du kan lene deg tilbake og se gevinstene rulle inn som på løpebånd. På toppen av de hele har du gullmyntene som aktiverer bonusspillet. Det er bonusspillet du virkelig bør håpe på, for der kan du vinne den gigantiske MEGA-jackpoten med millioner av kroner i potten! 

Innsatsene

NetEnt passer alltid på å gjøre spillene sine tilgjengelige for alle mulige spillere. Innsatsnivåene på Divine Fortune strekker seg over flere titalls kroner, og med alle 20 gevinstlinjer aktivert til enhver tid vil du aldri trenge å bekymre deg for vinnersjansene. De forandrer seg ikke uansett om du satser 2 kroner per spinn eller går opp til utrolige 200 kr per spinn. Dessuten har du fortsatt sjansen til å vinne jackpottene, selv med de minste innsatsene! 

Gevinstene

Divine Fortune byr på en rekke saftige gevinster, selv om det er spesialfunksjonene som virkelig gjør spillet lukrativt. Kortsymbolene bør du neppe følge med på – det meste de kan gjøre er å gi deg innsatsen tilbake. Bildesymbolene kan dog spytte ut opptil 600 ganger pengene (Medusa). Den majestetiske løven gir 400 ganger penger tilbake, og dukker opp rimelig ofte på skjermen. Det er dog wildsymboler og gratisspinn du virkelig skal se opp for – med deres hjelp kan du se titalls tusen kroner rulle inn på kontoen din. 

Jackpoten

Divine Fortune har hele tre progressive jackpoter, noe som gjør dette til en storfavoritt blant erfarne spillere. NetEnt har skapt flere andre jackpotspill som Mega Fortune, Cosmic Fortune og andre – Divine Fortune er den seneste i en lang rekke av utrolig lukrative spill. Tre myntsymboler aktiverer bonusspillet der skjermen må fylles av gullmynter. Fyller du tre rader med gullmynter, spyttes MEGA-jackpoten ut på flekken – i skrivende stund er den på nesten to millioner kroner! 

Spillutvikleren

NetEnt trenger neppe noen introduksjon. Den svenske spillutvikleren har dominert det europeiske markedet i flere år, og fortsetter å spytte ut utrolige spilleautomater nesten månedlig. Gonzo’s Quest, Starburst, Jimi Hendrix, Guns N Roses, Lights, Cosmic Fortune – listen er lang, og du kan i bunn og grunn kose deg med bare NetEnt-spill i månedvis uten å noen gang gå tom for ideer!