Jack and the Beanstalk

Historien bak

Jack and the Beanstalk er nok en fantastisk spilleautomat fra NetEnt som sprenger grensene hva angår tematisk fullkommenhet. Jack and the Beanstalk er en 3D-automat som var ment til å ta noe av oppmerksomheten vekk fra Gonzo’s Quest, men det endte opp med at begge spilleautomatene ble ekstremt populære i stedet. Jack and the Beanstalk er mye nyere, men er ganske lik NetEnt-klassikeren om Gonzo fra 2010. Begge foregår i fargerike omgivelser, med tilpassede lydeffekter og kule animasjoner. Der Gonzo sto og fulgte med i Gonzo’s Quest, står nå Jack og føler med i Jack and the Beanstalk. Automatspill.org kan anbefale denne strålende nyheten til alle casinospillere på jakt etter en perfekt harmoni av spenning, grafikk, moro og saftige gevinster. 

Utseendet

Jack and the Beanstalk byr på nydelig, moderne, grundig grafikk med 3D-detaljer og en rekke animasjoner som straks vil dra deg inn i atmosfæren av det velkjente eventyret. Her får du møte Jack, den unge gutten som ved et uhell planter magiske bønnefrø og ser dem vokse til himmelen. På toppen av den underlige bønnestengelen finner han et hus med kjemper og en høne som legger gullegg. NetEnt har gjort sitt ytterste for å gjøre dette til et spill helt uten like. Her kan du glede deg til å spille en vakkert animert 3D-spilleautomat med detaljer som virkelig vil få deg til å glemme omgivelsene dine. 

Symbolene

NetEnt passer alltid på å bruke detaljene fra temaet i spillet når de skaper de ulike spillsymbolene. Dette gjelder selvfølgelig også Jack and the Beanstalk, men til forskjell fra Gonzo’s Quest har de også inkludert rimelig kjedelige kortsymboler. Disse gjør det dog lettere å følge med på de andre, mer interessante symbolene som skattekister, kjemper, geiter og Jack i egen person. Alle disse symbolene er animerte, og har morsomme detaljer som straks vil få deg i godt humør. Med kun 20 gevinstlinjer å følge med på er det lett å lære seg de ulike kombinasjonene utenat og slik følge ekstra spent med på hvert enkelt hjul når de begynner å stoppe opp.

Funksjonene

Jack and the Beanstalk byr på en rekke kule funksjoner – dette er en av hovedgrunnene til at spilleautomaten har blitt såpass populær. Gonzo’s Quest sprengte markedet med sine unike, kreative bonusfunksjoner, og Jack and the Beanstalk har fulgt i samme fotspor. Her finner du både gratisspinn, innovative wildsymboler og et bonusspill som lar deg klikke frem gevinster. Gratisspinn aktiveres av den lysende skattekisten med rosa edelstener, mens det spesielle wildsymbolet vil forbli på skjermen og bevege seg mot venstre med hvert spinn inntil det endelig forsvinner ut av syne. Samtidig har du en autospill-funksjon som lar deg spinne hjulene uten å måtte røre spilleautomaten etter hver runde. 

Innsatsene

Som vanlig finner du meget brede innsatsmuligheter på Jack and the Beanstalk. NetEnt passer alltid på å gjøre sine spill tilgjengelige for enhver lommebok, derfor vil du enkelt kunne finne et passende nivå. Velg myntverdi, velg nivå, og trykk spinn-knappen. De 20 gevinstlinjene er alltid aktive, dermed slipper du å stille inn på noe så trivielt. Jack and the Beanstalk lar deg satse alt fra to kroner til ett hundre kroner per spinn – Automatspill.org anbefaler dog at du holder deg et sted på midten mellom disse. Et godt tips er å holde seg på et nivå som tillater minst 100 spinn med din gjeldende saldo. 

Gevinstene

Jack and the Beanstalk har en veldig høy utbetalingsrate – denne vil sørge for at du vinner tilbake nesten hver krone du satser. Dermed kan du se frem til en lav volatilitet og dermed små forandringer på saldoen din mens du spiller. Nesten hvert spinn gir deg gevinst, og selv om de fleste kun dekker innsatsen din er det fortsatt moro å se gevinstene rulle inn. Med jevne mellomrom vil du dessuten utløse spesielle funksjoner som plutselig kan spytte ut gigantiske summer. Hvis du virkelig har hellet med deg kan du til og med utløse den innebygde jackpoten! 

Jackpoten

Jack and the Beanstalk har ingen progressiv jackpot slik flere andre spilleautomater fra NetEnt har, men den byr fortsatt på astronomiske gevinster for den vågale spilleren. Det er de spesielle funksjonene som virkelig setter prikken over i-en. Med deres hjelp kan du vinne helt opp til 600 000 mynter fra ett og samme spinn, noe som raskt kan bli til flere millioner kroner dersom du spiller med solide innsatser. Selv på et lavt nivå med 1 krone i myntverdi blir dette til over en halv million norske kroner. Toppen av kransekaka! 

Spillutvikleren

NetEnt er en mester hva angår tematiske spilleautomater, noe man lett kan se på Jack and the Beanstalk. De vet hvordan man fanger oppmerksomheten til spillerne, og hvordan man drar dem inn i det utvalgte temaet. NetEnt har skapt en rekke slike automater, alle like spennende som en. Jimi Hendrix, Lights, Starburst, Gonzo’s Quest, Guns N Roses – listen er veldig lang.