Mega Fortune

Historien bak

Har vi ikke alle drømt om å ha uendelig med penger? Ha en utømmelig bankkonto som lar oss shoppe resten av livet uten å måtte tenke på utgifter og inntekter? Har vi ikke alle drømt om å leve i luksus, i hvert fall i en stund? Femstjerners hotell, privatfly, yachts, overdådige restauranter, service i toppklassen, limousiner, sjampanje? Det er denne drømmen som er i sentrum for Mega Fortune, en av de mest populære spilleautomatene fra NetEnt. Mega Fortune tar oss rett inn i rikmannslive, og gir folk en helt ekte sjanse til å oppleve den fasjonable livsstilen på egen hånd. Bokstavelig talt! Mega Fortune er nemlig en jackpotautomat som har skapt utallige overskrifter gjennom årene, med milliarder av kroner i gevinster. Mega Fortune er ingen ny spilleautomat, men den har holdt på populariteten i snart et tiår. NetEnt har skapt en oppfølger – Mega Fortune Dreams, men folk flest foretrekker fortsatt den tidløse opprinnelige maskinen. Les videre for å finne ut hva Automatspill.org mener om rekordautomaten fra NetEnt. 

Utseendet

Sant skal sies – man kan se at Mega Fortune ikker er noen splitter ny spilleautomat. NetEnt lanserte Gonzo’s Quest og Starburst omtrent på samme tid om Mega Fortune, men den sistnevnte har langt færre detaljer og generelt verre grafikk som de to tematiske legendene. Samtidig er det viktig å påpeke at Mega Fortune fortsatt er flott å se på. Fine farger, nøytral bakgrunn, en rekke små detaljer og kule symboler som drar oss inn i en atmosfære av rikdom og berømmelse. Høy brukervennlighet, oversiktlige knapper og tilpassede lydeffekter som setter prikken over i-en. Gled deg til å prøve ut Mega Fortune – dette er en unik maskin, helt uten like. 

Symbolene

NetEnt har gjort en meget god jobb med symbolene i Mega Fortune. Her vil du støte på en rekke detaljer fra millionærtilværelsen. Gull- og sølvringer med ulike edelstener, whiskeyglass, sigarer, gullklokker, pengebunter, limousiner, sjampanjeflasker og yachts vil spinne forbi på skjermen og mane opp til spenning mens du krysser fingrene og håper på å se bonussymbolet (et lykkehjul). Symbolene er tegnet for hånd og ser derfor veldig bra ut, selv om 3D-grafikk har blitt mer vanlig siden dess. 

Funksjonene

Mega Fortune har tre lukrative funksjoner som alle gjør livet ditt noe lettere. Først og fremst har du wildsymbolet i form av en stor, luksuriøs yacht. Dette symbolet vil erstatte alle andre symboler på skjermen og slik hjelpe deg med å fange de største gevinstene. Deretter har du scattersymbolet i form av sjampanjeflasken og to glass. Tre slike symboler aktiverer nemlig gratisspinn, og hvis du støter på ytterligere to slike symboler under runden med gratisspinn vinner du flere slike spinn. ÅP toppen av det hele har du bonussymbolet, som drar deg med til bonusskjermen med lykkehjulet i sentrum. Her kan du, med litt flaks, vinne en av de tre progressive jackpotene som vist på toppen av skjermen. Har du hellet med deg, kan du straks bli multimillionær! 

Innsatsene

NetEnt har utrolig nok tviholdt på prinsippet om brede innsatsniåver, til tross for at Mega Fortune inneholder en gigantisk jackpot. Du kan satse alt fra et par kroner til flere hundre per spinn med alle gevinstlinjene aktive. Her kan du faktisk stille inn på både antallet gevinstlinjer, antallet mynter per linje og verdien per mynt! Dermed vil du neppe ha trøbbel med å finne et passende nivå å holde deg på. 

Gevinstene

Det er selvfølgelig gevinstene folk spiller Mega Fortune for. Mega Fortune Dreams har kanskje bedre grafikk, tre progressive jackpoter og solide utbetalinger, den også, men klassiske Mega Fortune er fortsatt favoritten. Her kan du vinne gigantiske summer både fra de innebygde symbolene og den gedigne jackpoten. Fem wildsymboler på samme linje gir for eksempel 10 000 ganger innsatsen tilbake. Husk multiplieren som aktiveres under gratisspinn, så kan du vinne stort. 

Jackpoten

De tre progressive jackpotene i Mega Fortune er selve sentrum for spillet. Den store fordelen Mega Fortune har overfor de fleste andre spill. Rapid- og Major-jackpoten er helt greie, med sine tusenlapper og hundretusener i potten. Det er dog MEGA-jackpoten, den største av de tre, som folk jakter på. I skrivende stund er den på «kun» tjuefem millioner kroner, men dette fordi den nylig spyttet ut over ett hundre millioner til en heldig spiller. Forestill deg nå at hundre millioner kroner ruller inn etter et raskt spinn på lykkehjulet. Hva vil du gjøre med pengene? Hvor vil du investere de? Hva skal du kjøpe først? Hvem vil du dele lykken med? Mega Fortune lar deg gruble over disse spørsmålene mens du spiller. 

Spillutvikleren

Dette var den første jackpotautomaten fra NetEnt, og den har holdt en høy planke i industrien siden dess. Både NetEnt og mange andre spillutviklere har skapt lignende, kanskje til og med bedre spilleautomater med progressive jackpoter, men Mega Fortune er fortsatt spillernes favoritt. Automatspill.org kan også anbefale Mega Fortune Dreams og Cosmic Fortune – to andre progressive automater fra NetEnt.